Капитанът на БК „Дунав 8806” Зорница Костова е главен герой в клип за видеоконкурса „Моите будители”

17:11, 23 окт 15 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Капитанът на БК „Дунав 8806” Зорница Костова е главен герой в клип, заснет за видеоконкурса „Моите будители”, съобщават организаторите. Автори на краткия филм са Никол Иванова и Росена Христова от 9 „а” клас.

Надпреварата се организира за втора поредна година от Фонд „Математика на бъдещето”, съвместно с МГ „Баба Тонка” – Русе. Инициативата е посветена на 1 ноември – Ден на народните будители и има за цел да фокусира вниманието на младите хора, по интересен и увлекателен начин, към съвременните будители.

Предвид постъпилите запитвания за удължаване срока за изпращане на проектите, кратките филми ще бъдат приемани до 27 октомври 2015 г. включително на и-мейл:  [email protected]

Условия за участие:

- в конкурса имат право да се включат всички настоящи възпитаници на МГ „Баба Тонка” – Русе; - филмът може да бъде заснет с мобилен телефон, фотоапарт, таблет или камера; - продължителността на филма не трябва да е по-голяма от 3 минути; - филмите се приемат във формат avi, mov, mp4, h.264 с резолюция 1920х1080/ 1280х720/ 720х576 PAL - 25 кадъра; - филмите да са на български език и да се предадат с кратка визитка на автора; - филмът или линк към него да бъдат изпратени на и-мейл: [email protected] до 27 октомври 2015г. включително.

Класиране: Жури в състав Иван Иванов – председател на Обществения съвет към Фонд „Математика на бъдещето”, Младен Любенов – гл. редактор на вестник „Утро” и Мирослав Стойчев – режисьор в БНТ 2-Русе ще оцени трите най-добри филма; Парични награди: I място – 150лв. II място – 100лв. III място – 50лв.; По преценка на журито ще бъдат връчени и поощрителни награди. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 30 октомври, в Аулата на МГ „Баба Тонка”, където ще бъдат връчени и наградите.

Фонд „Математика на бъдещето” и ръководството на МГ „Баба Тонка” – Русе канят всички настоящи възпитаници на гимназията да се включат в инициативата!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама