Destructive Creation предупредиха за Бял бродник в София (видео)

11:32, 24 окт 15 / Политика 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Арт-активистите от Destructive Creation предупредиха за опасността от среща с Бял бродник*, който се скита нощем по улиците на София. 

В среднощна акция, те разлепиха по стълбове и електрически съоръжения на столичната улица „Г. С. Раковски“ снимки на Волен Сидеров с предупредителен надпис „Внимание! Бял бродник!“

„Winter is coming и белите бродници (логично) се събуждат“, написаха Destructive Creation на страницата си във Фейсбук. „Те са много, силни, непобедими... дори безсмъртни... И единствения начин да се предпазим от тях за да дочакаме следващия сезон на "Game of thrones" е да се скрием зад стената и да стискаме палци да не ни среща бял бродник... Разлепяне на плакати предупреждаващи за върлуващия в района бял бродник. Когато ги поставяхме пред НАТФИЗ всичко вече беше спокойно...“

Припомняме, че в последните няколко седмици партийният лидер Волен Сидеров се активизира и поде кръстоносен поход срещу наркотиците и цигарите без бандерол, първо атакувайки клекшоп на „Раковски“, а снощи нахлу и в НАТФИЗ, където, заедно със сподвижници, нападна второкурсници, провеждащи занятия в една от аудиториите.

*Белите бродници са призрачни създания от отвъдното в поредицата романи „Песен за огън и лед“ на Дж. Р. Р. Мартин и популярната им екранизация „Игра на тронове“ на телевизионния канал HBO. Белите бродници са основна заплаха за населението на Вестерос и могат да бъдат убити само с оръжие от обсидиан (драконово стъкло). Всеки, убит от Бял бродник, се превръща в такъв, ако трупът му не бъде изгорен. (Бел.ред.)

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама