Русенци вече организират коледните и новогодишните си празненства

12:45, 24 окт 15 / Любопитно 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предвидливи русенци вече са започнали да организират своите коледни и новогодишни тържества, показа проучване на Topnovini.bg.

И тази година основно интересът е насочен към ресторант "Панорама" на русенския Гранд хотел "Рига". Ресторантът бе отличен в категория "Гурме ресторант" за 2014 година, и продължава да привлича организирани тържества и празнични поводи. 

Специални заявки има и за останалите заведения в комплекса на Гранд хотел "Рига", които приемат специални заявки за празничното меню, а по традиция за новогодишната нощ са предвидени множество забавления за гостите на хотела.

В богатото меню на комплекса са включени ястия с най-реномираните и качествени телешки меса в световен мащаб - "Блек Ангъс" и "Кобе", както и различни видове салати и свежи продукти, характерни за сезон есен-зима. 

"Отличията, които имаме за най-добър гурме ресторант в България за 2010 и 2014 г. ни задължават да преследваме винаги високо ниво. Затова и сме въвели сериозна организация, технология на работа и сезонни менюта, съобразени със световните кулинарни тенденции. Ще имаме и специални тематични вечери, в които ще наблягаме на определен вид кухня с гост готвачи от цяла България", споделя главният готвач на веригата заведения в Гранд хотел "Рига", Гранд хотел "Шумен" и "Мадара" Радослав Георгиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама