НФСБ-Плевен: Не можахме да преборим купения вот

13:13, 29 окт 15 / Политика 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Явно на този етап не можахме да преборим купения вот, но вярвам, че в бъдеще този въпрос ще се реши“. Това заяви на пресконференпция лидерът на НФСБ – Плевен Николай Маринов, като коментар към отминалите избори за местно самоуправление.

Той каза още, че в момента анализират резултатите изключително внимателно, за да направят реален разчет за бъдещите действия на партията. Според него с действията си НФСБ вече категорично са доказали, че са патриотична формация, работеща за бъдещето на България.

Николай Маринов подчерта, че възнамеряват да подкрепят един от кандидатите за кмет на община Плевен, въпреки че програмните пакети и на двете партии са далеч от идеята за патриотизъм на Националния фронт за спасение. По думите му, те ще призоват своите привърженици „да изберат по-малкото зло“.

„Много ни е интересно в каква посока ще се развива Плевен през следващите 4 години, защото ако не ги използваме, Плевен загива. Не бива да се изпускат стратегическите възможности, които ни предоставя нашия регион“, заключи Николай Маринов. Лидерът допълни, че от НФСБ много държат да се обърне особено внимание на селата и земеделието, както и на прозрачността във воденето на обществените дела.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама