Затварят части от столичните булеварди „Цариградско шосе” и „Александър Малинов”

07:48, 31 окт 15 25 507 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Забранява се влизането на пътни превозни средства по източното пътно платно на бул. „Александър Малинов” между ул. „Димо Дичев” /настояща ул. „Акад.Румен Цанев”/ и ул. „Д-р Атанас Москов” от 00:00 часа на 31 октомври до 24:00 часа на 03 ноември, съобщиха от Столичната община.

Движението ще се извършва еднопосочно в западното пътно платно на булеварда с посока на движение към ул. „Д-р Атанас Москов”. В посока Околовръстен път движението ще се извършва по старото трасе на бул. „Александър Малинов”. 

Измества се и съществуващата спирка „Бл. 458-Младост 4” с код 2753 в разделителната ивица срещу съществуващото положение от 04:30 часа на 31 октомври до 24:00 часа на 03 ноември. 

Забранява се влизането на превозни средства по северната половина от южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между бул. „Александър Малинов” и улицата при бл. 1 от 00:00 часа на 30 октомври до 24:00 часа на 14 ноември. Движението ще се извършва еднопосочно в южната част от локалното пътно платно в същия участък.

От 00:00 часа на 15 ноември до 24:00 часа на 25 ноември се забранява влизането на превозни средства по северната половина от южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между улицата при бл. 1 и изхода от тунелната връзка с The mall.Движението ще се извършва еднопосочно в южната част от локалното пътно платно в същия участък.

От 00:00 часа на 26 ноември до 24:00 часа на 30 ноември се забранява влизането по северната половина от южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между изхода от тунелната връзка с The mall и ул. „Йерусалим”. Движението ще се извършва еднопосочно в южната част от локалното пътно платно в същия участък. 

От 30 октомври до 24:00 часа на 30 ноември се променя маршрута на автобусна линия № 84 в посока центъра. Тя ще се движи от бул. „Брюксел” направо по бул. „Александър Малинов”, надясно по бул. „Андрей Сахаров”, насясно по ул. „Йерусалим”, наляво по южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” и по маршрута си. Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки по променения маршрут

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама