Волейболният "Дунав" започна новия сезон със загуба в София

07:43, 31 окт 15 / Спорт 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Дунав" започна със загуба сезона във Висшата лига. В среща от първия кръг на мъжкото първенство във втория ешелон при мъжете русенският тим, без четирима основни състезатели, отстъпи с 0:3 гейма при гостуването си на "Славия". Двубоят в София започна равностойно. След първото техническо прекъсване домакините имаха инициативата в играта. Те взеха аванс от няколко точки и затвориха гейма при 25:18.

Втората част беше най- оспорвана. Съставът на "Дунав" подобри играта си и след поредица от изравнявания на резултата се стигна до решаващи ситуации в края на гейма. По- точни в отиграванията си в заключителните моменти на частта бяха домакините, които стигнаха до успеха с 27:25. След равностойна игра в третия гейм тимът на "Славия" спечели с 25:22, с което записа победа с 3:0 на старта на шампионата.

В друга среща от първия кръг на първенството във Висшата лига: ВК "Град"- "Ботев" 1:3 гейма. Останалите двубои са днес: "Локомотив" Пловдив- "Академик", "Изгрев"- "Черно море" и "Виктория Волей"- "Звездец". Първата домакинска среща на "Дунав" за новия сезон е на 7 ноември. В Русе гостува съставът на "Черно море".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама