Пожарникари обезопасиха изборните секции в Плевен

09:34, 31 окт 15 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на "Пожарна безопасност" в Плевен прегледаха и обезопасиха избирателните секции на територията на областта за предстоящия утре втори тур, съобщиха от пресцентъра на полицията.

От страна на служителите са извършени тематични проверки на обществените помещения, където гражданите ще подават своя вот. На председателите на избирателни комисии и ръководителите на обекти, където ще се провеждат избори са връчени разпореждания и писма с превантивен характер.

На основата на тези документи е създадена необходимата организация за осигуряване на пожарната безопасност – избирателните секции са обезопасени с необходимите уреди и съоръжения за първоначално пожарогасене. Достъпът на външните лица е осигурен само на местата за гласуване и е ограничен достъпа им в останалата част от сградите. В избирателните секции са осигурени стандартни осветителни средства в случаи на прекъсване на електрическото захранване поради авария.

Осигурено е спазването на заповедите във връзка с разрешените и забранени места за тютюнопушене. Всички избирателни секции в област Плевен са снабдени с надеждни телефонни връзки. На председателите на избирателни комисии и техните членове, както и на длъжностните лица на обектите, където има избирателни секции е проведен инструктаж по въпроси, касаещи пожарната безопасност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама