Кадиев: ГЕРБ спечелиха в София с фалшиви протоколи

09:10, 03 ное 15 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ откраднаха изборите. Те така или иначе щяха да победят в София, но го направиха най-вече с фалшиви протоколи. Вече дори не купуват и хора, а купуват секционни комисии. Това, което се вижда, е абсолютно доказателство. Това каза в ефира на Нова телевизия депутатът Георги Кадиев, който беше и кандидат за кмет на София.

Той посочи, че какъвто и протокол да бъде предаден в ЦИК, той трябва да изглежда по начина и с номера, с който е предаден. В момента, в който се види, че е предаден с друг номер, значи „някой по пътя го е подменил“.

„Съдът може да реши тези проблеми, но съм силен скептик, че ще го направи. През 2011 г. аз обжалвах изборите. Тогава решението на съдия Панов, който сега е председател на ВКС, а тогава беше председател на САС, беше, че има нарушения, но те не са достатъчно съществени, за да променят резултата. Предполагам, че и сега ще бъде нещо подобно”, каза Кадиев.

Той не потвърди, че ще прави нова партия, а само заяви, че събира съмишленици. В нощта след изборите именно това обяви в профила си в социалната мрежа, Кадиев.

„Дали от тези съмишленици ще се роди ново движение и нова партия, предстои да видим. Това, което искам да създадем е нова идея и кауза. Ако успеем в това, вече е лесно“, коментира още той.

Така, по думите му, нямало значение, че „ГЕРБ победиха толкова масово и, че левицата е толкова слаба“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама