Васил Антонов: Оценяваме изборните резултати като добри

14:31, 03 ное 15 / Политика 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Коментар на изборите за местна власт област Плевен направиха от ръководството на БСП в областта днес. На събитието присъстваха депутатът Васил Антонов, Лъчезар Яков – кмет на Гулянци, Любка Александрова – кмет на Левски и шефа на областния съвет Мирослав Михайлов.

Васил Антонов каза, че отчитат резултатите като добри, но не са напълно удовлетворени. Той подчерта, че вотът е преминал в много тежка обстановка. В крайна сметка от квотата на БСП в общинските съвети на областта са влезли 49 съветника срещу 60 за предните местни избори. Четирима кметове на БСП успяха да преминат балотажа успешно в общините Искър, Левски, Долни Дъбник и Гулянци. В Белене и Никопол представителите на левицата не успяха, като много малко не им достигна да дублират успеха си.

Васил Антонов каза още, че според неговото мнение, хората са отвратени от начинът за провеждане на избори у нас. Той бе категоричен, че трябва да се направят спешни промени, защото от 25 години сякаш нищо не се случва в тази посока. Депутатът също спомена много случаи на отправени заплахи и подкупи към хора в населени места, принуждавани да гласуват за представител на определена политическа сила.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама