Тодор Тодоров се отказва от мястото си в Общинския съвет в Шумен

17:04, 03 ное 15 / Политика 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Водачът на листата общински съветници от БСП на местните избори Тодор Тодоров се отказва то мястото си в Общинския съвет. Това заяви за Topnovini.bg областният лидер на левицата.

Тодоров уточни, че това не е свързано с резултатите от изборите.

“Това мое решение бе продиктувано  месец преди началото на изборите. Тогава го споделих с ръководството на партията и тогавашния кандидат за кмет Красимир Костов. Аз нямах и намерение да участват в листата за общински съветници. Но след като ситуацията се разви по различен начин аз се чувствах задължен като председател на партията вече да бъда и водач на листата и да дам подкрепата си за кандидата Иван Иванов”, допълни Тодоров.

Като друг основен мотив за отказа си от Общинския съвет Тодоров посочи и продължаване на линията в левицата да се дава път на младите.

“Аз отстоявам твърдо решението за промяна в БСП, която е свързана с даване на път на младите хора в партията. В случая се получава точно това. Давам възможност на най-младия ни кандидат за общински съветник от БСП 26-годишния Веселин Пенчев, който е юрист по образование”, допълни Тодоров.

Според Тодоров Веселин Пенчев ще бъде изключително полезен на групата на БСП и на Общинския съвет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама