Д-р Валентин Василев: В община Разград вече няма бастиони и села, които са заявени за определени политически партии

18:11, 03 ное 15 / Политика 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В община Разград вече няма бастиони и села, които са заявени за определени политически партии. Това каза днес на първата си пресконференция новият кмет д-р Валентин Василев.  Той благодари на жителите на големите села, които са игнорирали на втория тур на изборите партийните решения  и са направили правилния избор за кмет на община. По думите му с избора си хората са доказали, че искат промяна.

Кметът на Разград заяви, че все още води разговори с представителите на отделните политически партии относно състава на бъдещия му екип, най-вече за зам.-кметове на общината, както и за председател на Общинския съвет.

Д-р Валентин Василев коментира още, че структурата на общинската администрация при всички положения ще претърпи промени, защото според него там има много паразитни длъжности. Това обаче ще стане след като бъде направен обстоен анализ на състоянието на администрацията, кои звена работят най-ефективно и кои не.

Д-р Василев подчерта, че желанието му е да се забравят всякакви декларации от предизборната кампания и в новия Общински съвет да се работи в една посока. „Сега  съветниците от различните политически сили ще имат възможността да покажат дали ще работят за своите избиратели  или за партийните и личностни интереси”, коментира д-р Василев и добави, че той иска да работи за хората.

Новият кмет заяви, че първата и неотложна задача на новия кметски екип ще бъде подготовката на новия бюджет и подготовката за зимния сезон.

Той благодари на ръководството на ГЕРБ за доверието, което му е оказало да бъде за втори път кандидат за кмет на Разград. Благодари и на всички свои съграждани, на хората от селата, които с избора си са декларирали желанието си за промяна. Благодарности отправи и към екипа от предизборния щаб, на партиите вдясно, както и на лидерите на партиите и на кандидатите, участвали в изборите, за това, че се обадили и го поздравили за успеха. Той посочи, че не е получил поздравления само от един от кандидатите. 

На въпрос как ще изглежда кметският му кабинет, Василев отговори, че ще обнови всичко в него, но, ако завари нещо изключително ценно, е готов да оформи кметски ретро музей.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама