Служители на МВР тероризират нагло варненската общественост (видео)

22:30, 03 ное 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изключително нагло, арогантно, дръзко и цинично, погазвайки всякакви правила и закони на Република България, стотина разюздани служители на МВР във Варна си позволиха да блокират движението на Аспаруховия мост тази вечер, предаде екип на Topnovini.bg.

Транспортното съоръжение, което попада в гранична зона и е със статут на стратегически обект, бе завзето от освирепели "органи на реда", които не могат да преживеят факта, че ще се простят с 20-те "шапки" при ранното си пенсиониране – привилегии, от които са лишени лекари, журналисти, учители, културни дейци, доброволци и прочие общественополезни граждани.

По данни на Дирекция "Вътрешна сигурност" към МВР, варненската полиция е на първо място в страната по показателя "корупция" и на последно по "разкриваемост на престъпленията". Служители на реда от всички районни поделения в морския град опъват чадъри над наркоразпространението и търговията с плът, което очевидно не им пречи да нарушават демонстративно обществения ред, за да рекетират безнаказано българската държава и общество.

Видимо екзалтиран служител на МВР, който отказа да се легитимира, влезе в пререкание с журналист на Topnovini.bg тази вечер, само защото последният го попита на какво основание протестира на моста, какъв е образователният му ценз и българското общество ли му е виновно, че взима 600 лева заплата. 

"Ако ние протестирахме за защита на нашите трудови права и бяхме блокирали моста без предупреждение, вие първи щяхте да ни арестувате!", негодува репортер на Topnovini.bg пред униформен служител. "Точно аз нямаше да ви арестувам", отговори полицаят, който на два пъти предотврати опитите на колегата си за физическа саморазправа спрямо представителя на четвъртата власт.

Напрежението потуши шефът на Охранителна полиция във Варна - комисар Никола Панчев, който вдигна блокадата и успя да усмири разпасаната МВР-команда.

Вижте ВИДЕО

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама