Ден на отворените врати в Аграрния университет в Пловдив

07:42, 06 ное 15 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специалностите, формите на обучение и условията за кандидатстване в Аграрния университет (АУ) в Пловдив ще бъдат представени днес от 12.30 часа в Аулата на висшето учебно заведение. В Деня на отворените врати зам.-ректорът по учебната работа проф. д-р Христина Янчева и доц. д-р Боряна Иванова - директор на Учебно-информационния център, ще отговорят на всички въпроси, свързани с кандидатстването и обучението в АУ.

Кандидат-студентите ще имат възможност да посетят аудитории, учебни зали и лаборатории, както и да се запознаят с богатството от растителни видове в парка на ВУЗ-а.

Кандидат-студентите могат да разгледат изложбата на пловдивски ученици на тема "Билките са извор на живот" в Ректората на АУ и да посетят щандовете на производители на продукти от български билки на изложението "200 билки - 2 000 000 работни места".

Инициативата е в рамките на Панаира на българските билки, организиран от фондация "Информация и природозащита" и "Екологични консултации" с любезното домакинство на Аграрния университет в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама