Тормозят и заплашват депутати заради сваления имунитет на Сидеров

10:36, 06 ное 15 / Политика 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Телефонни заплахи и тормоз е налаган на народните представители от временната парламентарна комисия, разглеждаща исканията на главния прокурор Сотир Цацаров, да бъде свален имунитета на лидера на „Атака” Волен Сидеров. Това съобщи председателят на комисията Димитър Главчев от ГЕРБ. Снимки на членовете на комисията заедно с техните телефони са пускани периодично в ефира на една партийна телевизия.

Депутатите  ще сезират СЕМ и всички компетентни органи по този казус. Главчев пусна и запис, в който мъж отправя заплахи към правителството.

„Обажда се гражданин на Република България. Искам да попитам защо г-н Главчев иска да съди един честен човек като Волен Сидеров? За да защити контрабандата на наркотици на премиера Борисов ли? ГЕРБ ще бъдат свалени и всички от правителството ще бъдат бити на центъра на София”, гласи записът.

Според депутата от Патриотичния фронт Емил Димитров това е стил и поведение на един народен представител, който бие дипломати, аташета, полицаи и извива ръце на невинни студенти.

„СЕМ да каже колко стотин пъти са излъчени телефоните ни в ефира на тази телевизия, това разрешено ли е, съществува ли в програмната схема и трябва ли една телевизия да решава собствените си проблеми на гърба на българския парламент”, каза още патриотът.

„Телефоните на всеки един народен представител няма никакъв проблем народът да ги знае. Нямаше проблем през 2013 г. всички протестъри да знаят нашите телефони и да ни звънят в 2.00 ч. през нощта”, каза на свой ред Илиан Тодоров от „Атака” и допълни, че ако някой ги заплашва, „има съответен ред”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама