Старши треньорът на “Лудогорец” Едуард Ераносян подаде оставка

11:38, 06 ное 15 / Спорт 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши треньорът на ПФК "Лудогорец" Едуард Ераносян подаде оставка късно снощи. Наставникът на шампионите уведоми ръководството, че е взел категорично решение предвид последните резултати и натрупаното напрежение около отбора. Въпреки опитите на ръководството да го убеди да продължи да води тима, той остана непреклонен и не оттегли оставката си. Това съобщи на официалния си сайт “Лудогорец”.

Ръководството на ПФК "Лудогорец" благодари на Ераносян за свършената работа и куража да поеме отбора в труден момент.

"Наставникът на шампионите уведоми ръководството, че е взел категорично решение предвид последните резултати и натрупаното напрежение около отбора", пишат шампионите.

Преди ден собственикът на клуба Кирил Домусчиев каза, че треньорът остава. "По принцип всеки един треньор има нужда от време, в което да се сработи с отбора. Ако сменим треньора, това би било сигнал за самите играчи, че с недостойната си игра на терена биха могли да сменят треньора на 2-3 месеца, което е недопустимо", обясни бизнесменът.

Самият Ераносян заяви, че би си тръгнал, ако усети, че футболистите му нямат доверие.

Засега не се съобщава кой ще води "Лудогорец".

Това е втората треньорска смяна в отбора през сезона. В началото на състезателната година начело на състава дойде португалецът Бруно Рибейро, който се раздели с клуба заради слабите резултати.

Идването на Ераносян не донесе желаната промяна. Шампионите продължиха да играят неубедително. Те са трети в А група, като изостават на четири точки от "Левски". Отборът изненадващо загуби от "Локомотив" (Горна Оряховица) и отпадна от Купата на България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама