Георги Иванов не се появи на първата сесия в Хасково

11:51, 06 ное 15 / Политика 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият кмет на Хасково Георги Иванов не се появи на първато заседание на общински съвет Хасково. Както вече съобщихме той подаде заявление, че не иска да бъде в местния парламент. От Общинската избирателна комисия обаче съобщиха, че не са уважили заявлението му.

Въпреки това Георги иванов не дойде на сесията. Минути след като бяха обявени резултатите от балотажа, пред журналисти Георги Иванов каза, че ще работи като общински съветник. Това си намерение той изрази и на последната сесия на предишния Общински съвет.

"Днес започва важен период в историята на Хасково след 16 години управление. Гражданите искат да имат влияние в управлението и това ще бъде така. Решенията ще се вземат прозрачно". Това каза кметът Добри Беливанов след като положи клетва.

Областният управител Станислав Дечев пък се обърна към новите съветници: "Изборите свършиха, предстоят ви делата".

ДПС Хасково спази зададената линия вчера от лидера на партията Лютви Местан да се критикува Реформаторския блок. "Правилно е реформаторите да се наричат - деформатори", каза Йозджан Мехмед. По думите му реформаторите водили изборната си кампания с гласа на омразата.

От РБ не се съгласиха с думите на ДПС.

След това бе избран председател на ОбС Хасково. Това е юристът Таня Захариева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама