Кметът на Мъглиж получи символичния ключ на общината

12:04, 06 ное 15 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият стар кмет на община Мъглиж Господин Господинов встъпи официално в длъжност днес с тържествена церемония.

Най-напред той получи удостоверението си от Общинската избирателна комисия. След това областният управител инж. Георги Ранов му връчи символичния ключ на общината.

Господинов получи и още един подарък от заместника си Методи Марков. Той му връчи статуетка на богинята на победата Нике и му пожела, както е водил общината четири години напред, така да продължи и в следващите четири със същия огън и хъс.  

Областният управител откри първото заседание на новия Общински съвет на община Мъглиж. „Работете мъдро и всеотдайно, защото хората очакват от вас умни и действащи решения. Не забравяйте, че върховният суверен е народът, спазвайте законите и работете за благото на хората”, пожела инж. Ранов. Той подчерта, че на церемонията присъства цялото ръководство на областната управа ( двамата му заместници Марияна Кръстева и Маноил Манев също бяха сред гостите), което показва отношението към развитието на община Мъглиж.

Първото заседание на новоизбрания общински съвет ръководи най-възрастният старейшина Таньо Генов. Бе създадена временна комисия за избор на председател на Общинския съвет. След тайно гласуване за председател бе избран д-р Стефан Христов от ГЕРБ. Той призова да се работи за благото на хората и да се върви напред единствено и само в правилната посока.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама