Обраха "Ауди" и "Фолксваген" в Русе

12:22, 06 ное 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Ауди” е станало обект на посегателство на ул. Стефан Стамболов в Русе на 4 срещу 5 ноември, съобщават от Областната дирекция на МВР. От колата е извършена кражба на CD-плеър "Пайнер" и флашка, на обща стойност за около 260 лв. По случая работи Първо РУ.

Сигнал за посегателство над автомобил е постъпил вчера и във Второ РУ. Стопанин на “Фолксваген Голф” се е оплакал, че от колата му са откраднати акумулатор и четири куфара с различни инструменти. Заявената щета е за около 1500 лв. За постъпилите сигнали са заведени дознания в двете районни управления.

В Първо РУ е постъпил сигнал, че на 5 ноември, около 14:30 часа, на бул. Цар Освободител в близост до №10 З.В. на 42 г. от Русе е срязал метална скоба за блокиране на автомобили поставена от служители на "Комунални дейности" на предната лява гума на лек автомобил "Ситроен Кактус" с русенска регистрация.

Стойността на нанесената щета е заявена за около 150 лева. Случаят е документиран от органите на реда и е започнато бързо производство за извършено престъпление срещу З.В., съобщават още от ОД на МВР.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама