Три селскостопански постройки изгоряха при пожар в Сваленик

12:39, 06 ное 15 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три селскостопански постройки са изгорели при пожар в Сваленик. Инцидентът е станал вчера по обед, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. На 5 ноември в 11:35 часа в РУ - Две могили в получен сигнал, че в имот в с. Сваленик е възникнал пожар. На място са били изпратени екипи на РСПБЗН - Ветово и автонаряд при РУ - Две могили.

Местопроизшествието е посетено и от дежурна оперативна група, която е извършила оглед. Установено е, че вследствие на възникналия пожар са изгорели три селскостопански постройки, намиращи се една до друга в три съседни имота. Изгоряла е и част от покривна конструкция на едноетажна къща.

По данни на собствениците в селскостопанските пристройки е имало дърва за огрев и бали слама. На местопроизшествието не са установени следи от умишлен палеж. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. Работи РУ – Две могили.

Вчера следобед екип от Първа РСПБЗН- Русе е изпратен по сигнал за пожар в аспиратор в кухня на апартамент на ул. Златарица в Русе. Произшествието е ликвидирано. Унищожен е аспираторът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама