Верижна катастрофа с пострадал по пътя Русе - Силистра

17:07, 06 ное 15 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж е настанен в болницата след инцидент между 3 коли на пътя Русе - Силистра, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за произшествието в района на разклона за село Сандрово е постъпил в 14:46 часа днес. На място са изпратени служители на сектор Пътна полиция – Русе. Местопроизшествието е запазено, униформените са започнали регулиране на движението в района. Впоследствие е изпратена и дежурна оперативна група за извършване на оглед.

Според първоначално подадените данни ПТП-то е възникнало между “Фолксваген Голф” с русенска регистрация, който спира за завой да изчака насрещно движещ се автомобил, при което е блъснат отзад от “Форд” с видинска регистрация. Така двете коли се "срещнали" с насрещно движещо се “Ауди” с транзитна регистрация.

Водачът на "Форд"-а е приет в МБАЛ – Русе и настанен в неврохирургията с пневмоторакс.

На местопроизшествието е извършен оглед, предстои изясняване на точните причини и обстоятелства за възникване на пътния инцидент.

На водачите на място са извършени проби за алкохол, които са били отрицателни, а на третия водач е издаден талон за кръвно изследване.

Движението по главния път не е преустановено, регулира се от полицията в района на инцидента, уточниха органите на реда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама