БСП вини бТВ в манипулации

17:11, 06 ное 15 25 730 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БСП обвинява бТВ в манипулация и „невинни грешки“, насочени срещу соцпартията. Това става ясно от отворено писмо от пресцентъра на БСП до изпълнителния директор на телевизията, до главния редактор на „Актуални предавания“ и до председателя на СЕМ Георги Лозанов.

Поводът е „обявеното и многократно анонсирано, но непотвърдено и нереализирано гостуване на народния представител от "БСП лява България" Кирил Добрев в предаването „Тази сутрин” на 6 ноември 2015г. с тема: "Срути ли се пирамидата на "червените фараони" в БСП".

Според БСП с тази манипулация медията създава дезинформации.

„Непрофесионално и неморално е да се създават условия за груби манипулации извън възложените от закона в национален ефир, още повече- за пореден път екипът на „Тази сутрин” и Антон Хекимян допускат уж „невинни” грешки, насочени срещу БСП“, упрекват от соццентралата.

В заключение от БСП обявяват, че ще се радват, ако гражданите получат обяснение кой е отговорен за манипулацията.

В последните седмици това е втори сблъсък между БСП и бТВ. Два дни преди изборите лидерът на партията Михаил Миков си тръгна със скандал от студиото на сутрешния блок. Участието му беше обявено за след 8 ч., но по Нова тв в същото време вървеше разговор с премиера Бойко Борисов. Според Миков от бТВ бавили разговора с него именно заради Борисов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама