Волейболният "Дунав" загуби от "Черно море" в Русе

07:42, 08 ное 15 / Спорт 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съставът на "Дунав" загуби от "Черно море" с 0:3 гейма в среща от втория кръг на мъжкото волейболно първенство във Висшата лига. В отделните части домакините отстъпиха с 24:26, 15:25 и 23:25. Двубоят в зала "Дунав" започна равностойно. След първото техническо прекъсване, грешки в играта на домакините и 2-3 спорни съдийски решения доведоха до преднина от 4 точки за гостите. 

В края на гейма русенският състав подобри представянето си и стигна до равенство в резултата при 24:24. Следващите 2 точки обаче бяха спечелени от тима на "Черно море" и така гостите поведоха с 1:0.

Втората част започна с 3 поредни точки за варненския отбор, на което домакините отговориха също със серия от 3 спечелени разигравания. След първото техническо прекъсване гостите напълно доминираха в играта, блокадата им беше много ефективна и те увеличаваха преднината си, като затвориха гейма при 25:15.

В началото на третата част тимът на "Черно море" отново имаше инициативата, като водеше с 8:5 на първото техническо прекъсване. След това играта вървеше точка за точка. На второто техническо прекъсване резултатът беше 13:16. Последва серия от 4 точки за домакините. В следващите минути обаче отново по- концентрирани бяха варненските волейболисти.

Те поведоха в резултата и въпреки че домакините бяха само на точка от изравняването, при 23:24, успяха да спечелят последното разиграване в срещата, с което стигнаха до победата с 3:0 гейма. Загубата е втора за "Дунав" от началото на шампионата. В следващия кръг русенският състав гостува на "Локомотив" Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама