Приветсвие по повод празника на полицията отправи директорът на ОД на МВР - В. Търново

08:34, 08 ное 15 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши комисар Димитър Машов поздрави всички служители на великотърновската полиция  по повод професионалния празник на Българската полиция – 8-ми ноември.

"Едва ли има друга професия, в която честта на пагона и отговорността за спокойствието и сигурността на българските граждани стоят над всичко. В навечерието на професионалния празник бих искал да изразя искрена благодарност към всички служители на ОД на МВР – В. Търново за добросъвестната и всеотдайна работа, за съзнателния избор да служат на държавата и обществото", обърна се към служителите на реда директорът на ОД на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.

"Уважаеми колеги, този избор не е никак лек нито за Вас, нито за Вашите семейства. Вашият труд е тежък, денонощен, изпълнен с рискове, но той е нужен за обществото ни и гражданите на област Велико Търново. Нека професионализмът в работата да продължи да бележи делниците Ви и да съпътства високоотговорната Ви дейност в нелекото поприще на служители на реда и законността", заявява още в приветствието си ст. комисар Машов.

"Отправям към Вас искрените си пожелания за сили и кураж в изпълнение на високохуманния ни дълг към обществото и за утвърждаване на демократичните ценности в него. На всички Вас и на Вашите семейства желая здраве, благополучие, висок жизнен дух и много човешка топлина", завършва приветствието си директора на великотърновската полиция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама