Откриха телата на съпрузите, затрупани на Крушунските водопади

12:09, 08 ное 15 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трагедията със затрупаните съпрузи в района на Курушнските водопади приключи с фатален край. Преди броени минути телата на българката и британецът бяха намерени затрупани под скалите. Присъстващите на мястото служители на спасителните служби категорично отказаха да дадат по-голям коментар на този етап.

Три дни продължи спасителната операция по откриване на семейството, което бе сполетяно от зла участ по време на разходка. Припомняме, че те бяха премазани от тонове скали, а тяхна приятелка от Плевен оцеля като по чудо и подаде сигнал за помощ.В акцията за откриването им се включиха представители на областните полицейски дирекции в Ловеч, Плевен, Велико Търново. От Троян бе доведено обучено куче, но то също не успя да пробие студаната каменна блокада. 

Оцелялата жена отказва да се срещне с представители на пресата, за щастие състоянието й се подобрява. От болницата в Плевен информираха, че за живота й не съществува опасност, въпреки тежките травми в областта на шията.

По всяка вероятност ще започне разследване върху причините, довели до фаталния инцидент. Заместник-областният управител на Ловеч Георги Терзийски и кметът на община Летница д-р Красимир Джонев на няколко пъти предположиха, че срутването е предизвикано от свлачищни процеси. И двамата бяха категорични, че досега не е имало подобни случаи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама