"Пирин" и "Лудогорец" не се победиха

21:11, 08 ное 15 / Спорт 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Без нито един гол завърши двубоят между отборите на "Пирин" (Благоевград) и "Лудогорец", който се игра на стадиона в Разград.

В началото териториалното предимство беше за домакините. Те имаха чиста ситуация още в петата минута от началото на мача. Тогава Марселиньо получи топката и преодолявайки двама бранители на "Пирин" пусна пас към Клаудиу Кешеру, който следеше границата на вратарското поле, но не успя да отбележи.

Шест минути по-късно пиринци имаха възможност да открият резултата, но опитът отново беше неуспешен. След изпълнение на тъч отляво, топката бе продължена към Маркиньос, който незабавно стреля, топката се отби в крака на Керчев, а след това срещна и десния страничен стълб. Сандев се опита да стреля, но изпрати кълбото високо над вратата. В 18-тата минута инициативата отново бе в ръцете на "Лудогорец", но Кешеру, Вандерсон и Витиня не смогнаха да отбележат попадение.

През второто полувреме играта се премести изцяло в полето на гостите. Благоевградчани играха предимно в контраатака, но и така не успяха да се разпишат. Кешеру изпусна още три възможности да отбележи гол за своя тим. След тази среща разградчани са с актив от 25 точки и заемат трето място в класацията на "А" футболната ни група. "Пирин" отново е на дъното с 6 точки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама