Изграждат довеждащ колектор до пречиствателната станция в Бургас за 300 000 лв.

07:44, 09 ное 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Бургас е пуснала обществена поръчка за изграждането на довеждащ колектор в землището на бургаските квартали Рудник и Черно море до точката на заустване в площадката на пречиствателната станция за отпадни води (ПСОВ). Това сочи справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 295 669.74 лева без ДДС.

Изпълнението на строителството включва изграждането на довеждащ канализационен колектор от полипропиленови гофрирани тръби ф400, SN8, с обща дължина 1501,96м. Изкопът за монтаж на довеждащия канализационен колектор има вертикална част – без укрепване на височина 1,25 м и след това ще се изпълнява с откоси, според инженерно-геоложкия и хидро-геоложкия доклад, откосите трябва да бъдат 1:0,75.

Важно условие, на което е необходимо да отговоря фирмата изпълнител, е да е осъществявала подобни дейности през последните 5 години. Трябва да бъдат предоставени автобиографиите на всички лица от екипа, като в тях да бъдат посочени образованието, професионалната квалификация и опит на всеки един от хората.

Изпълнителят също така трябва да притежава и да прилага в дейността си системи за управление на качеството, по стандарт ISO 9001, за което да има издаден валиден сертификат.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 16 декември. Те ще бъдат отворени ден по-късно – на 17-ти в сградата на Община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама