Три бомби се взривиха пред офиси на СИРИЗА

09:48, 09 ное 15 / Свят 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три сгради, в които се намират офиси на управляващата Коалиция на радикалната левица - СИРИЗА, бяха обект на нападения със самоделни бомби. Взривовете са избухнали последователно един след друг с начален час 1:36 ч. тази нощ. Взривовете са били с малка мощност и пламъците веднага са били потушени от пожарникарите, съобщава GRReporter.info. 

Експлозиите са засегнали офисите на партията в морското предградие Глифада, улица Генимата 61, в северното предградие Неа Йония в района на Агиас Фотинис и в централния квартал Кипсели на ъгъла на улиците Лелас Караяни и Агиас Зонис. 

Със заплаха за бомба осъмна тази сутрин и Министерството на правосъдието. Непознат мъж се обадил в телевизия "Мега" и предупредил, че е поставена бомба в сградата на министерството, която скоро ще избухне. Властите незабавно са пристъпили към евакуиране на служителите в Министерството, а сапьорски части са проверили помещенията за наличието на взрив.

Сигналът за тревога е бил оттеглен малко преди 8 ч. тази сутрин, след като специалните части са се уверили, че в сградата няма бомба. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама