Футболен запалянко пострада при катастрофа в Стара Загора

11:07, 09 ное 15 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
25-годишен фен на „Дунав” Русе пострада при тежка верижна катастрофа в Стара Загора, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал вчера около 16,30 часа. По бул.”Св. Патриарх Евтимий” в посока север – юг се движел лек автомобил ”Пежо 206”, управляван от 18-годишната В.И. от Стара Загора. На кръстовището с ул.”Промишлена”, младата водачка предприема маневра „обратен завой” и е ударена от товарен автомобил ”Грейт Уолл Стийд”, управляван от 26-годишен старозагорец. „Пежо”-то е ударено и от лек автомобил ”БМВ”, управляван също от 18-годишно момиче от Русе.

При катастрофата е пострадал 25-годишен мъж от Русе, който пътувал ”БМВ”-то. Младежът е откран  в Центъра за спешна помощ в Стара Загора с натъртвания по тялото. Обслужен и освободен за домашно лечение.

Причинени са значителни имуществени вреди и по трите автомобила. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,07 промила за водача на товарния автомобил и 0,00 промила за двете момичета.

Образувано е досъдебно производство по случая.

Пострадалият младеж е пътувал за футболната среща между старозагорския „Верея” и „Дунав” Русе от 14-я кръг на първенството на „Б” група, която завърши наравно 0:0. 

В русенският автомобил пътували петима, но пострадал само 25-годишният С. М., който получил рани на главата след отварянето на въздушните възглавници. Участниците в катастрофата били прибрани в Русе с автобуса на футболистите, съобщиха фенове на „Дунав”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама