Двама пияни водачи спипа полицията във В. Търново

11:09, 09 ное 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама водачи, употребили алкохол, единият допуснал и пътен инцидент установиха служители на полицейските управления във В. Търново и Г. Оряховица, съобщават от пресцентъра на МВР в старата столица.

Вчера около 17,00 ч. на бул. "България" във В. Търново е извършена проверка на лек автомобил "Фиат Темпра", управляван от 46-годишния с инициали А. М. от П. Тръмбеш. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,91 промила.

Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.  Вчера в полицейското управление в Г. Оряховица е получен сигнал за пътен инцидент в Лясковец. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил, че около 16:40 К. И., като водач на лек автомобил "Фиат Брава" е напуснал пътното платно и се е ударил в дърво на тротоара, след което отново се е върнал на платното.

При проверка на водача за употреба на алкохол, апалатът е отчел  1,80 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. По двата случая в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама