Задигнаха пари, документи, злато и бус през уикенда в Шумен

12:02, 09 ное 15 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Криминалисти от Шумен работят по изясняване на няколко кражби в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

75-годишен жител на Република Турция подал сигнал, че на 6 ноември около 19.30 часа са му откраднати 3500 евро, 470 турски лири, немска лична карта, шофьорска книжка, банкова и кредитна карта и други документи от хотел в Шумен. На място, за изясняване на случая, е пристигнал полицейски екип. Пред криминалисти мъжът обяснил, че в хотелската стая бил с жена, с която се познавал бегло, но имал намерение да живее. Тя излязла за малко от стаята, но не се върнала. Малко по-късно установил кражбата. Работата по изясняване на случая продължава.

Неизвестен откраднал бус „Мерцедес Спринтер”. Кражбата е станала за времето от 19 до 21 часа в петък от бул.”Симеон Велики” в Шумен. Бусът, собственост на Н.С./45г./ от града, е обявен за издирване.

Около 50 грама златни накити и позлатен дамски часовник са откраднати от апартамент на седми етаж на ул.”Колю Фичето” в Шумен. Кражбата е станала  за времето от 20 часа в петък до 9 часа в неделя,  след взлом на секретен патрон на входната врата на апартамента.

По случаите са започнати досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама