Животни изгоряха при пожар в Драгоево

12:29, 09 ное 15 25 752 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Прасета са изгорели при пожар в селскостопанска постройка в село Драгоево, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Сигнал за пожар в местността “Пчелина” в село Драгоево е получен в 17.52 часа в петък. Изпратен бил противопожарен екип, който заварил да гори селскостопанска постройка. В пламъците изгорели 200 метра покривна конструкция и пет свине. Причина за пожара е късо съединение. Огънят е потушен с 9 тона вода. Спасена от изгаряне е друга сграда.

На няколко сигнала за пожари са реагирали шуменските огнеборци.

Сигнал за пожар в апартамент на ул.”Цар Иван Александър” в града е получен в петък около 20 часа. На място е изпратен противопожарен екип. Пожарът по всяка вероятност е възникнал след небрежност при  боравене с огън от възрастна жена. Опушени са 100 кв.м. стени, има унищожено домашно имущество.

В 01. 52 часа в неделя е получен сигнал за пожар на ул.”Цар Освободител” в Шумен. Пристигналият на място противопожарен екип заварил да гори пластмасов контейнер за смет. Пламъците са потушени, спасени от изгаряне са два леки автомобила, които били паркирани в непосредствена близост до контейнера за смет. Причина за възникване на пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Сигнал за пожар в апартамент на ул.”Марин Дринов” в центъра на Шумен е получен в неделя вечерта. На място е изпратен противопожарен екип, който установил, че пожарът е без преки материални загуби. Възникнал е заради небрежност при боравене с огън на открито.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама