Пожелаха на Даниел Панов да пише златна история на В. Търново

12:38, 09 ное 15 / Политика 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В първия си работен ден от втория мандат кметът на Велико Търново Даниел Панов бе приятно изненадан от служителите в общинската администрация.

Той бе посрещнат по стара българска традиция с домашна питка и мед. Целият екип подари на Панов писалка и му пожела да пише със златни букви историята на старопрестолния град. Кметът получи още един символичен дар - бамбук, за да просперира общината толкова бързо, колкото израства растението.

„Благодаря за приятния жест и уважението. Преди 50 дни, когато излязох в отпуск и когато за последно бях в Общината, си пожелахме да продължим да работим успешно заедно и след изборите.

В първия си работен ден поставям и първата задача – нека подобрим вътрешната комуникация между дирекциите и отделите.

Така ще бъдем още по-полезни при работата с гражданите и въпросите, които поставят”, обърна се Даниел Панов към аудиторията. Изпълняващият длъжността кмет на Община Велико Търново по време на предизборната кампания Снежана Данева-Иванова въведе Панов в кметския кабинет.

Даниел Панов представи новия председател на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Панов изрази надежда, че служителите от администрацията ще работят успешно с него, а синхронът, който съществуваше през последните четири години, ще се запази.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама