Спипаха трима пияни шофьори през уикенда в Търговищко

13:22, 09 ное 15 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, са установили полицаите в Търговищко, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В петък вечер в с. Дралфа, общ. Търговище,  правоспособният водач В.П. на 48 г. от гр. София,  управлява лек автомобил   "Мицубиши", с прикачено ремарке, с търговищка регистрация, собственост на Н.С. от гр. Търговище, след употреба на алкохол, като дрегерът отчел 1,49 промила алкохол.

В неделя около 01.40 ч. в гр. Търговище, правоспособният водач Ц.М. на 60 г.  от гр. Търговище, управлява лек автомобил "Хонда" с пазарджишка регистрация, собственост на М.Й. от с. Алеко Константиново, общ. Пазарджик, с 1.62 промила, установено с дрегер.

Същата нощ в града неправоспособният водач Т.Т. на 30 г. от гр. Търговище, управлява лек автомобил  "Хонда" с пазарджишка регистрация, собственост на М.Й. от с. Алеко Константиново, общ. Пазарджик, след употреба на алкохол, с концентрация на алкохол в издишания въздух 2.07 промила. По случаите са образувани бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама