Възпитаници на МГ "Баба Тонка" в престижно състезание за иновации и предприемачество

13:42, 09 ное 15 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екип "Smart City", в състав Барбара Митева, Кристина Косовска и Мария Ташкова от  10. клас в МГ " Баба Тонка", са получили покана от Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) да вземат участие в състезанието Get in the Ring - национално ниво на 17.11.2015 г. в Интер Експо Център София. Информацията съобщават от русенското училище. 

ABLE са и регионален домакин на международното състезание за start-up компании Get in the Ring за Източна Европа през януари 2016 г.

Основната идея на състезанието е да предостави на иновативни компании възможността да се представят своите идеи на международната предприемаческа сцена и да им помогне да разширят своята мрежа от контакти, както и да ги свърже с инвеститори, готови да предоставят финансиране за техните продукти и да им съдействат в намирането на нови пазари и потенциални клиенти. Името на състезанието  “Get in The Ring” (Влез в ринга) представя концепцията на състезанието – start-up компаниите презентират своите идеи във боксов ринг пред квалифицирано жури.

Те ще бъдат на подготовка в София от 13.11.2015 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама