Обраха автомобил, открит е изоставен в Николово

13:56, 09 ное 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автомобил “Пежо Боксер” е станал обект на посегателство в нощта срещу 8 ноември, съобщават от Областната дирекция на МВР. Според постъпилия в полицията сигнал, в неделя около 08.30 часа на тел. 112, колата е била открита изоставена в с. Николово, в местността “Липака”.

Изпратеният на място екип от Второ РУ установява, че регистрационните табели на МПС-то липсват, а стъклото на лявата врата е счупено. Изяснено е, че автомобилът е собственост на мъж от Русе, паркиран е бил на ул. Манастирище в Русе, като последно е забелязан там в 00.30 часа на 8 ноември.

Установено е, че от автомобила е извършена кражба на бордовия компютър на колата, плафона за осветление, декоративната част от предната маска, акумулаторната батерия, обемен датчик на алармата, радиокасетофон, машина за рязане на гранит и мрамор с водно охлаждане, перфоратор, винтоверт, ъглошлайф, алуминиев плот за рязане на плочки и множество строителни инструменти.

Нанесените щети са в процес на установяване. Извършен е оглед на местопроизшествието, образувано е дознание за престъпление срещу неизвестен извършител, съобщават още от ОД на МВР. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама