Влюбени си казаха "да" сред екзотични папагали в Пловдив (видео)

16:16, 09 ное 15 / Любопитно 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На нестандартно предложение за брак станаха свидетели посетителите на изложбата с екзотични папагали Macaw Garden Show в Пловдив. В неделя Фани каза "да" на своя дългогодишен приятел, който поиска ръката й с помощта на хиацинтовата ара Джулс.

Пръстенът бе в кутийка под краката на птицата и след като Фани го вдигна, стана ясно, че нейната половинка й е приготвила изненада точно между любимите й птици.

Двамата влюбени се прегърнаха и целунаха пред десетките гости на изложбата, а затрогващата сцена дори предизвика сълзи в очите на неколцина от тях.

"Радостни сме, че съдействахме това събитие да се състои точно при нас", сподели Камен Дичев от организаторите на изложбата.

Както Пловдив Topnovini.bg писа, Macaw Garden Show е изложба на екзотични папагали от цял свят. Тя гостува в Пловдив от няколко седмици и се радва на огромен интерес. Намира се в Търговски комплекс "Форум Тракия", на ет. 3. Над 20 вида пернати са представени в живата експозиция. От няколко дни има и уникален за България папагал - хиацинтова ара, която вече си има име - Джулс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама