Учителка от Левски участва на престижна конференция в Белгия

18:58, 09 ное 15 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Учителката от ЦДГ „Слънце“ в град Левски Катя Ганчева, участва в престижна конференция в столицата на Белгия – Брюксел. Годишното събитие eTwinning събра над 500 преподаватели, директори, посланици и експерти от сферата на образованието в цяла Европа.

Основната цел на събитието бе да представи постиженията на педагогическата платформа eTwinning, за обмен на добри европейски практики и сътрудничество между образователните институции.

Катя Ганчева участва, след като бе избрана от Центъра за развитие на човешките ресурси благодарение на успешно реализиран проект „Коледни картички“, който бе представен на Националната конференция по предучилищно възпитание „Водим бъдещето за ръка” в гр. Плевен през миналата година.

„Няма да забравя нито миг от работата в ателиетата по секции, където създадох безценни контакти с колеги от цяла Европа. Всички споделихме своя опит, идеи и иновации в областта на образованието. Със сигурност ще продължа да работя по проекти в eTwinning, защото тази дейност носи удовлетворение не само на мен, но и на моите възпитаници“ - разказа Катя Ганчева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама