Атанас Калчев положи клетва за трети кметски мандат в Кричим

21:42, 09 ное 15 / Политика 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Община Кричим Атанас Калчев и новоизбраните общински съветници положиха клетва в присъствието на новия областен управител на Пловдив Здравко Димитров. Първата визита след поемането на поста от Димитров бе именно в Кричим днес.

"За мен е чест за трети пореден път да заема този пост. Пожелавам на всички здраве, да има диалог и да се работи с хъс, защото от това зависи бъдещето на нашия град", заяви пред общинските съветници и гости в залата Калчев.

По време на първото заседание на местния парламент беше избран и председател на Общинския съвет. С 10 гласа "за", 2 "въздържал се" и 1 "против" на поста бе утвърдена Анка Хаджиева.

"Ще продължим с развиването на града. Имаме 17 готови проекта, които ще бъдат преработени. Ще се залага на инфраструктурата - рехабилитация на пътища, където е минала канализация и ВиК в далечната 2004-2005 година. Ще се изграждат детски и спортни площадки, както и за безопасност на движението, на която децата ще се учат на правилата от Закона за движение по пътищата", каза още Калчев.

Той увери, че заедно с екипа си ще заложи и на развитието на туризма - изграждане на екопътеки до Асенова крепост и нова транспортна база. Ще бъде рекултивирано и местното сметище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама