Димитър Митев:Чувствам се отговорен и ще оправдая доверието като председател на ОбС Сливен (аудио)

16:26, 10 ное 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият председател на Общински съвет Сливен Димитър Митев благодари на колегите си за подкрепата и заяви за Topnovini.bg, че при такава убедителност при избора с 30 на 10 гласа се чувства изключително отговорен за оказаното доверие.

„Ще направя всичко, което е по силите ми, за да оправдая доверието. Първото, което бе редно да направим на днешното ни заседание, е именно комисията, която сформирахме за изменение на правилника на работа на ОбС. Тя ще работи под мой контрол, за да изготвим този правилник до 18 ноември. Желанието ни е в началото на декември да започнем новата сесия с едно от важните неща -  сформиране на Постоянните комисии, които да заработят при избора на ръководствата им. До 5-6 декември Общинският съвет трябва да започне нормална работа”, каза още Митев.

Той поясни, че що се отнася до заплатите на общинските съветници ПП ГЕРБ е заявила те да бъдат намалени, като добави, че такова е желанието на представители и от други партии.

„Още на първата сесия през месец декември ще има предложение за редуциране на заплатите на общинските съветници, като предложението ни е до една минимална работна заплата”, обяви новоизбраният председател на Общинския съвет.

Митев гарантира, че местният парламент ще работи прозрачно и на медиите ще бъдат предоставени всички необходими информации за гласуване и взети  решения при работата на ОбС Сливен. 

Чуйте още от Димитър Митев в звуковия файл.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама