Хотел „Роял” в Несебър излиза на тезгяха за 1,15 млн. лв.

07:27, 11 ное 15 / Любопитно 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хотел „Роял” в Несебър излиза на търг заради дългове на собствениците ЕТ Лини – Любомир Петков и Стоянка Петкова към „Уникредит Булбанк”. Частният съдебен изпълнител Таня Маджарова към Бургаския окръжен съд е обявила имота за публична продан с начална цена 1 150 000 лв., показа справка на Topnovini.bg.

Върху имота има вписана ипотека и възбрана в полза на взискателя по делото. Друга възбрана е била вписана на 11 февруари 2010 г. в полза на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) в София.

Хотелът се намира в местността Кокалу. Той е 4-етажен, разгърнат е върху площ от 207 кв.м. Разполага с едностайни и двустайни апартаменти, ресторант, басейн. Сградата е разположена в южната част на Несебър, в квартал „Аурелия”.

Търгът започва от 17 ноември тази година и в рамките на един месец кандидат-купувачите могат да подават своите оферти в Районен съд-Несебър.

Хотелът беше вече обявяван за продан през юни месец тази година с начална цена от 939 000 лв. Купувач обаче не е намерен. След това му е правена нова оценка, която повишава негова стойност на 1,15 млн. лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама