В Левски организират конкурс за най-красива коледна картичка

07:33, 11 ное 15 25 230 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Центъра за обществена подкрепа в град Левски организира конкурс за коледна картичка „Коледна приказка“, съобщават от пресцентъра на администрацията. Участниците в конкурса, ще бъдат селекционирани в четири възрастови групи: от 3 до 5 години; от 6 до 10 години; от 11 до 14 години; от 15 до 18 години.

До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи от страната и чужбина, които предоставят или изпратят творбите си най-късно до 17.00 часа на 11 декември 2015 год. в ЦОП - Левски.

Размера, материалите и техниката са без ограничения. Задължително условие е четливо изписване (на отделен лист, приложен вътре в картичката) на трите имена, възраст, детско/учебно заведение, населено място и телефон за връзка.

Картичките ще бъдат разгледани и оценени от комисия, която ще отличи победителите в четирите възрастови групи. Награждаването ще се проведе на 16 декември (сряда) от 15:00 часа в Център за обществена подкрепа Левски, където ще бъдат изложени всички творби. Всички картички ще бъдат изпратени, за да зарадват специални хора за Коледа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама