Задържаха двама мъже, обрали жилища във Варненско

11:23, 11 ное 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Златни и сребърни накити, лаптоп и ръчни часовници са били откраднати на 10 ноември от апартамент във варненския квартал „Възраждане”. След проведено разследване е задържан извършителят  - мъж на 30 години от Варна, който е добре известен на органите на реда.

След като изтече престоя му в ареста, мъжът отговаря пред закона. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Вещите, обект на кражбата, са намерени и върнати на собственика им.

Разкрит е извършителят и на кражба на телевизор, сумата от 1000 британски паунда и 300 лв. от частен дом, намиращ се в Провадия. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – Н.А. , на 49 г., от с. Черноок, община Провадия, който до този момент е бил неизвестен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Провадия. Вещите и парите, обект на кражбата, са намерени и върнати на собственика им.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама