Двама заместник-кметове ще помагат на инж. Емануил Манолов в Павликени

16:18, 11 ное 15 / Политика 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама ще бъдат заместник-кметовете в община Павликени през новия мандат. Назначени са вече досегашният заместник инж.Венцислав Иванов и инж.Анастасия Вачева, която до момента отговаряше за проектите за енергийна ефективност на общината.

Инж. Венцислав Иванов ще отговаря отново за хуманитарните дейности, устройството на територията, социалните услуги и др. В неговия ресор влиза и подкрепата към сектор „Образование“, пенсионерските клубове, читалищата и Домашния социален патронаж.

Той е бивш кмет на Община Павликени в периода 1991 до 1999г., директор на общинско предприятие „БКС“ – Павликени – 2000 – 2003г., председател на Общински съвет Павликени от 2003 до 2007 г. и заместник-кмет през изминалите два мандата. Инженер от Машинно-електротехническия институт – София.

Инж. Анастасия Вачева ще се грижи за общинския бюджет, общинската собственост, европроектите и общинските предприятия – Общинския пазар, БКД и зоокъта. Тя има две магистратури - за електроинженер и „Стопанско управление“.

От 2012г. работи в общинска администрация като главен експерт „Регионално развитие и енергийна политика“. Преди това има шест години стаж в дирекцията за доставки и логистика на един от големите енергоразпределителни дружества. Владее немски, английски и руски език.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама