Служителите на НОИ Сливен тържествено отбелязаха професионалния си празник

17:18, 11 ное 15 25 1242 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С молебен за здраве и успех започна проявата, организирана от ТП на НОИ – Сливен по повод деня на Св. Великомъченик Мина, който е и професионален празник за служителите в сектора на общественото осигуряване.

Молебенa отслужи отец Йоан Петров, който призова присъстващите към искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на ТП на НОИ – Сливен Стефан Робето, благодари на служителите си за тяхната упорита работа в полза на всеки нуждаещ се гражданин. Според статистиката, в подразделението в Сливен се обслужват по около 250 граждани дневно. Стефан Робето припомни, че общественото осигуряване има много дълга история и традиции, които дават сигурност и на служителите, и на гражданите, които използват в различна форма общественото осигуряване през целия си живот.

Областният управител Димитър Сяров приветства служителите на осигурителното звено по повод техния празник, като подчерта своето много добро лично впечатление от техния висок професионализъм и добро отношение към гражданите.

Той връчи на петима от служителите, които имат над 30 години стаж в ТП на НОИ – Сливен грамоти в знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама