Водещ специалист по уши нос и гърло отново идва за прегледи в Русе

07:42, 14 ное 15 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Един от водещите у нас специалисти в областта на уши, нос и гърло (УНГ) д-р Асен Меджидиев ще бъде отново в Русе за консултативни прегледи. Той пристига по покана на Многопрофилна болница за активна лечение „Медика – Русе”, с която си сътрудничи вече няколко години. Това е петото идване в дунавския град на д-р Асен Меджидиев, който е специалист и в областта на бронхологията. За консултация с него могат да се записват както деца, така и възрастни.

Подобни прегледи имаше през миналия месец, а желаещите бяха повече, отколкото бе възможно да бъдат записани. Именно поради големия интерес към консултациите, бе взето решение да се насрочи нова дата за прегледи. Те ще се проведат днес от 9.00 часа, след предварително записване в лечебното заведение. Това може да се случи на място в него или на телефони 082/830 230; 0876 830 230.

Д-р Асен Меджидиев е специалист по уши, нос и гърло и бронхология. В момента е началник на УНГ отделениета в УМБАЛСМ „Пирогов”. Специализирал е риносептопластика в Германия и ендоскопска хирургия на нос и синуси в Хърватия. Има многобройни статии и публикации в областта на УНГ и бронхологията. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама