Исторически мач по волейбол ще се играе днес в зала „Младост“

11:16, 14 ное 15 / Спорт 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Исторически първи мач у дома в българския елит ще изиграят днес, 14 ноември, волейболистките от "Бургас 2007". Абсолютният дебютант ще посрещне в зала "Младост" в к-с "Славейков" от 16:00 часа другия новак - тима на "Раковски" (Димитровград). Мачът е от втория кръг от националната волейболна лига /НВЛ/ при жените, съобщават от Община Бургас.

На старта бургазлийки загубиха с 0:3 в Пловдив от шампиона "Марица".

За отбора на "Бургас 2007" ще дебютират опитната капитанка Диана Филипова, Виктория Викторова и Силвия Мечкова, които по различни причини пропуснаха първата среща.  Нагласата на момичетата на треньорката Ваня Соколова, които сега ще бъдат в пълен състав, е само за победа.

"Много разчитаме на публиката, която трябва да се превърне в седмия ни играч. Призовавам бургаската спортна общественост да дойде в залата и да ни подкрепи при опита ни за първа историческа победа в елита за женския  волейбол в нашия град. Момичетата го заслужават", заяви спортният директор на новака в НВЛ Георги Делчев.

Входът в спортна зала "Младост" е свободен. Преди мача на зрителите ще бъдат раздадени снимки на отбора с имената на състезателките.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама