Стартира „Весела Коледа за всички"

15:52, 14 ное 15 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стартира единадесетото издание на Националния конкурс за коледна картичка, под надслов „Весела Коледа за всички". По традиция, всички картички, участващи в конкурса, ще бъдат предоставени в навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово на социалния патронаж в градовете - Сливен, Котел, Нова Загора, Твърдица и в домовете за стари хора от Сливен и Нова Загора.

През 2015 година участниците в конкурса, ще бъдат селекционирани в четири възрастови групи: деца до 7 годишна възраст; ученици от 1-2 клас; ученици от 3-4 клас; ученици 5-6 клас; ученици 7-8 клас; ученици от 9-12 клас. Във всяка група ще бъдат раздадени отличия - награди и грамоти за първо, второ и трето място и поощрителни награди.

До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи, които предоставят или изпратят творбите си най-късно до 16 декември 2015 г., на адрес: гр. Сливен, 8800, зала „Сирак Скитник", бул. „Цар Симеон" № 2; гр. Сливен, 8800,, зала „Сирак Скитник", бул. „Цар Освободител" № 13 Тел.: 044/622083.

Задължително условие за участие в конкурса е четливото изписване (на отделен лист приложен вътре в картичката) на трите имена, възраст, училище, град, държава и телефон за връзка.

В регламента на конкурса няма ограничения в размера и техниката, използвана при изработването на картичките.

Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на Художествена галерия „Димитър Добрович" - Сливен. Церемонията по награждаването на отличените творби ще се проведе в зала „Сирак Скитник" в Сливен на 21 декември, в 11.00 ч., в присъствието на официални представители на организаторите на конкурса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама