Пламен Устинов остава в плевенската болница за лечение

17:22, 14 ное 15 25 981 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Свидетелят по делото „Октопод“ Пламен Устинов остава за лечение в плевенската болница, съобщиха пред журналисти от Окръжна прокуратура – Ловеч. Другият пострадал в мелето Румен Алдинов е в по-добро състояние и ще бъде изписан.

Общо четирима участника в побоя са задържани в ареста за срок до 24 часа, като е възможно мярката да бъде удължена. Арестувани са синът на Пламен Устинов, бащата на Р. Алдинов и още двама, чиито имена не се споменават.

Припомняме, че вчера в село Глогово избухна инцидент, който прерасна в зверски побой с брадви. Сериозно пострадаха главният свидетел по делото „Октопод“ Пламен Устинов и един от неговите опоненти.

Буквално няколко часа преди това, на автомагистрала „Тракия“ загина друг основен свидетел срещу Алексей Петров – банкерът Георги Цветанов. От полицията заявиха категорично, че двата случая не са свързани помежду си и са станали по случайност. В пространството обаче все по-често се срещат коментари, че по всяка вероятност започва ново преразпределение на териториите в недрата на родния ъндърграунд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама