„Трите мечки” станаха шампиони на ГАЛФ 2015

17:40, 14 ное 15 / Спорт 25 272 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Трите мечки” отново спечели Градската аматьорска лига по футбол  в Шумен. Така „Трите мечки” повториха успеха си от миналия сезон, когано за първи път ГАЛФ се игра като истински футболен шампионат. 12 отобра играха за първото място по системата всеки срещу всеки, като направиха 132 мача по между си.

Втори за сезон 2015 остана тимът на „ВиАр Груп”, а третото място заслужиха „Вълците”.

„Трите мечки” спечелиха титлата при аматьорите от Шумен с актив от 63 точки. „Ви Ар груп” събраха 55, а „Вълците” 54.

Раздаването на награди, както на победителите, така и на всички участвали отбори, бе днес на игрищата на „Атлетик Арена”.

Освен наградите от спонсорите на ГАЛФ, които се оказа са много и са верни приятели на аматьорския футбол, бяха връчени и още два приза - за всеотдайност и за най-изявени млади играчи.

Наградата за лоялност и обич към спорта беше връчена на футболистите от „Феърплей”.

Индивидуални отличия получиха и тримата най-изявени млади играчи. Това са: Йордан Пламенов от „Трите мечки”, Сердар Шевкедов от КЕШ и Валери Хараланов от „МТС и приятели”.

Първенецът на ГАЛФ 2015 ще представя Шумен в българската шампионска аматьорска лига, а подгласниците ще се включат в националната неделната английска лига.

Футболисти и публика на празничния финал на ГАЛФ с бурни аплодисменти се включиха към милионите по света, които изразяват своето негодувание към терористичния акт, който бе направен във Франция.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама