Бургаските волейболистки сразиха „Раковски“ в зала „Младост“

18:36, 14 ное 15 / Спорт 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Женският отбор на „Бургас 2007“, който е новак в Националната волейболна лига за жени „Демакс“, като бе сформиран през настоящия сезон, отбеляза първа победа в дамския ни шампионат. Волейболистките, водени от бившата ни националка Ваня Соколова, победиха като домакини „Раковски“ (Димитровград) с 3:0 (25:13, 25:11, 25:13) в мач, игран в зала „Младост“, съобщи bgvolleyball.com.

Така, след загубата от шампиона „Марица“ (Пловдив) в първия кръг, във втория бургазлийки се отчетоха с успех, като записаха първи три точки в актива си. Така те заемат пето място във временното класиране. Волейболистките на „Раковски“ пък записаха втора загуба досега, като са на последно място в таблицата.

Първият двубой на бургаския тим на собствен терен предизвика интереса на волейболните запалянковци, като близо 300 почитатели подкрепяха волейболистките в залата.

Домакините не дадоха никакъв шанс на съперничките за противодействие в този мач. Окриляни от подкрепата, те започнаха устремно, като доминираха изцяло в мача. И в трите гейма бургазлийки правеха голяма разлика, поддържаха я докрай и спечелиха чиста победа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама